Bokklubben Fakta

Bokklubben Fakta ble fra 1. september 2009 til ved at de tidligere enkeltstående bokklubbene Bokklubben Kunnskap og Kultur, Bokklubben Mat- og Vinglede, Bokklubben Jobb og Ledelse, Bokklubben Kunst og Interiør og Bokklubben Historie «fusjonerte» til Norges nye store bokklubb for faktabøker og generell litteratur.

Bokklubben Fakta er Norges største bokklubb for deg som ønsker kunnskaper og gode leseopplevelser. Du vil få tilbud om bøker som speiler verden og samfunnet vi lever i, som er aktuelle, interessante og som holder deg oppdatert.

Som du kan se av de tidligere klubbene som tidligere var enkeltstående, vil du i Bokklubben Fakta få tilbud om

  • gode biografier og dokumentarbøker
  • bøker innenfor samfunn, kultur og historie
  • kokebøker
  • selvutvikling, jobb og ledelse
  • kunst og interiør

I Bokklubben Fakta finner du både litterære høydepunkter og solide faktabøker, viktige og nyskapende bøker som det ofte er tidkrevende å finne frem til i bokhandelen.

Blir du medlem i Bokklubben Fakta, vil du dele gleden sammen med høyt utdannede menn og kvinner som er opptatt av kunnskap, kultur, mat, selvutvikling osv., og som setter pris på den gode leseopplevelsen. Bokklubben Fakta har et åpningstilbud der du får tre bøker og en Stelton vannflaske ved kun å dekke portoen.

BLI MEDLEM

FÅ BESKJED OM NYE VELKOMSTGAVER VED Å ABONNERE PÅ NYHETSBREV

Dersom du ønsker å få e-post når nye velkomstgaver dukker opp i bokklubbene, kan du registrere deg i skjemaet nedenfor. Du kan når som helst avregistrere deg igjen.