Twinsy – for jenter 7-10 år

Twinsy er en klubb for jenter i alderen 7-10 år. Her finner du engasjerende bøker som er tilpasset barnas interesser og ferdighetsnivå. Det gjelder å stimulere til leseaktivitet mens barnas er mottakelige, det vet du sikkert.

Som alle bokklubbene fra Sandvik er også dette en klubb uten kjøps- eller medlemskapsforpliktelser.

Startpakken inneholder:

  • Isa+Bea – elsket av barn over hele verden. Bli kjent med de to bestevennene som aldri i liiivet skulle like hverandre. Alle hovedbøkene i Twinsy kommer også som ebøker – last ned appen!
  • Si det til døren. Når man rett og slett ikke ORKER å snakke, så er dørhengere perfekte! Fargelegg dem, bruk klistremerkene som følger med, eller bare bruk dem som dem er for å få ut din melding til verden.
  • Skrap og se hemmelige beskjeder. Skriv din hemmelige beskjed, lim oppå et klister og gi til noen som kan skrape meldingen fram. Rett og slett genial!
  • Mitt skoleår. Skoledagbok som enkelt lar deg huske de fine minnene fra skoleåret som har gått.
  • Twinsyklistremerker med glitter.
  • Isa+Bea-gympose med refleks – perfekt for gymtøy, overnattingsbesøk og så videre.

Du betaler kr 59 i porto for startpakken. De månedlige pakkene koster vanligvis kr 169 + kr 59 i porto. Det er ingen bindingstid.

Twinsy er klubben for jenter på småskoletrinnet som vil lese gode, morsomme og spennende bøker!

BLI MEDLEM!

FÅ BESKJED OM NYE VELKOMSTGAVER VED Å ABONNERE PÅ NYHETSBREV

Dersom du ønsker å få e-post når nye velkomstgaver dukker opp i bokklubbene, kan du registrere deg i skjemaet nedenfor. Du kan når som helst avregistrere deg igjen.