Disneyklubben

Disneyklubben

Walt Disneys bøker, filmer, tegneserier og leker har gledet barnehjerter i mangfoldige. Uansett hva man måtte mene om storkonsernets markedstrategier og «pengeinteresse», er det sikker at barn og unge elsker alt som kommer fra Disney-fabrikken. I tillegg er det liten tvil om at de voksne kan være trygge på historiene er barnevennlige og harmløse (Walt Disney fungerer jo tross alt på det amerikanske, høymoralske markedet…).

Nå finnes det også en egen Disneyklubb i Norge – her vil nok de minste barna få størst glede. Vi sier oss enige med Goboken som påpeker at siden gutter leser mindre enn jenter, bør kanskje foreldre vurdere om et medlemskap i Disneyklubben kan hjelpe guttungen i huset til å lese mer.

Hver bokpakke fra Disneyklubben inneholder en ny bok, lydbok og aktivitetsbok med mange nye oppgaver til Logolino-spillet, som gir barnet mulighet til å trene opp evnen til å tenke logisk – på en underholdende måte!

Disneyklubben har et fabelaktig velkomsttilbud. For kun porto og ekspedisjon kr. 59 får du velkomstpakke spekket med bøker, lydbøker, spill og aktivitetsbok fra Disney. Medlemskapet er enkelt å håndtere via internett, det er ingen krav om minstekjøp eller medlemskap over en viss tid.

BLI MEDLEM

FÅ BESKJED OM NYE VELKOMSTGAVER VED Å ABONNERE PÅ NYHETSBREV

Dersom du ønsker å få e-post når nye velkomstgaver dukker opp i bokklubbene, kan du registrere deg i skjemaet nedenfor. Du kan når som helst avregistrere deg igjen.