Bokklubben Barn

Bokklubben Barn er Norges eldste barnebokklubb og har helt siden begynnelsen av 1970-tallet vært en garantist for barnebøker av høy kvalitet til barn over hele landet. Det skal godt gjøres om du ikke forbinder marihøna med barnebokklubb nummer 1.

Som andre barnebokklubber gjør også Bokklubben Barn sitt for å holde på kundene etter hvert som de blir eldre. Medlemmene i Bokklubben Barn er fordelt på Babygruppen 0-12 måneder, og gruppene 1-5 år og 6-10 år. I tillegg finnes Ungdomsbokklubben for de over 11 år.

Som foreldre er det umulig å ikke være enig i at barn har godt av å lese og «bruke» bøker. Vi ønsker alle å gi barna våre gode leseopplevelser, enten vi snakker om klassiske barnebøker, moderne norske barnebøker, oversatte titler, faktabøker eller lekebøker. Da er det godt å vite at bøkene fra Bokklubben Barn velger ut de beste bøkene for våre barn – det finnes tross alt plenty med bøker av varierende kvalitet for barn.

For tiden finnes følgende velkomsttilbud i Bokklubben Barn:

Få vognpose fra Easygrow – verdt 2499 kroner
Få bokreol med hyller og en bok
Få gøyal barnekoffert og en bok
Få trehjulssykkel og en bok
Få Bobby Car lekebil og en bok
Få nattpose og en bok
Få klesstativ og en bok
Få Miffy First Light trådløs LED-lampe + en bok
Få sebramønstret gyngehest for kun 99 kroner + en bok
Få lekekjøkken for kun kr 249 + en bok
Få Mummi babygym og en bok
Få gulvteppe Lotta sky 80×120 cm og en bok
Grønn gryte i støpejern og en bok
Sengesett Tambar og en bok
Stor Brillebjørn-bamse og en bok
Gavekort 1500 kr

BLI MEDLEM

FÅ BESKJED OM NYE VELKOMSTGAVER VED Å ABONNERE PÅ NYHETSBREV

Dersom du ønsker å få e-post når nye velkomstgaver dukker opp i bokklubbene, kan du registrere deg i skjemaet nedenfor. Du kan når som helst avregistrere deg igjen.