Barnas Egen Bokverden

Barnas Egen Bokverden – en bokklubb for alle barn mellom 0 og 10 år! Vær trygg på at dette er en bokklubb der de tilbudte bøkene passer for ditt barns alder – bøker som gir leselyst og leseglede!

Foreldre kan aldri starte for tidlig med å gi bøker til barna og lese høyt for dem. Bøker hjelper til å stimulere språk og ordforråd, å utvikle fantasien og forståelsen av verden omkring oss. Barnas Egen Bokverden er delt inn i fire forskjellige undergrupper for å gi nettopp DITT barn et best mulig tilbud:

Baby-klubben (tidl. Babyglede) for barn 0-1 år.
Fargerike papp- og pekebøker – en introduksjon til bøkenes verden.

Micro-klubben for barn 1-2 år.
Her får du enkle pekebøker og små hyggelige fortellinger til de aller minste.

Mini-klubben for barn 3-5 år.
Bokutvalget består av barnas favoritter som de møter på barne-tv, herlige klassikere og lek- og lær bøker som hjelper til å stimulere ordforråd, lære bokstaver, samt lærerike faktabøker.

Maxi-klubben er for barn 6-9 år.
Bøkene til denne aldersgruppen stimulerer til det å lese selv. Lettleste bøker innen klassikere og nyheter og bøker som egner seg godt som høytlesning. Faktabøkene er et godt supplement til skolen, som vil stimulere til å lære enda mer.

Mega-klubben er for barn 10-14 år.
Denne klubben har blitt større og større og har fått egen nettside.Bøkene er varierte og du vil få både grøssere, fantasy, bøker om vennskap, kjærlighet og humor samt nyttige faktabøker.

I hvert medlemsblad presenteres hovedboka. Barnas Egen Bokverden har ofte ekstra store rabatter på hovedbokspakkene. I tillegg til hovedboka kan det være et lærerikt aktivitetshefte, en film et spill eller en lydbok. Samtidig presenteres og et stort utvalg av andre titler, samt lydbøker, spill, film og nyttige produkter og gøyale leker.

Om medlemskapet:

I løpet av ett år får du tilsendt 18 gratis medlemsblader eller e-post, du bestemmer selv om du ønsker å kjøpe noe fra bladet. Hvis du ikke ønsker periodens hovedbok tilsendt er det bare å avbestille den.

Som medlem i Barnas Egen Bokverden binder du deg ikke til å kjøpe noe, din eneste forpliktelse er at du står som medlem i 1 år.

Som medlem i Barnas Egen Bokverden har du mulighet til flytte medlemskapet til en annen klubb under Tanum Bokklubber, selv om din forpliktelse til et års medlemskap ikke er oppfylt. Send en melding med beskjed om hvilke klubb du ønsker å overføre medlemskapet til.

Barnas Egen Bokverden har for tiden disse velkomsttilbudene:
Få trådløse barnehodetelefoner og tre valgfrie bøker
Få to flotte Mummikrus og tre valgfrie bøker
Få Brio togsett og to valgfrie bøker
Få gavekort verdt 1500 kroner
Stor velkomstgave med tursekk fra Bergans i blå eller rosa farge og bøker

• Medlemsblad ca. 21 ganger i året, hvert blad med presentasjon av en hovedbok • ønskes ikke hovedboken må den avbestilles • må være medlem i ett år

FÅ BESKJED OM NYE VELKOMSTGAVER VED Å ABONNERE PÅ NYHETSBREV

Dersom du ønsker å få e-post når nye velkomstgaver dukker opp i bokklubbene, kan du registrere deg i skjemaet nedenfor. Du kan når som helst avregistrere deg igjen.