bokklubben_barn_gavekort
Bokklubben Barn er Norges eldste barnebokklubb og har helt siden begynnelsen av 1970-tallet vært en garantist for barnebøker av høy kvalitet til barn over hele landet. Det skal godt gjøres om du ikke forbinder marihøna med barnebokklubb nummer 1.

Som andre barnebokklubber gjør også Bokklubben Barn sitt for å holde på kundene etter hvert som de blir eldre. Medlemmene i Bokklubben Barn er fordelt på Babygruppen 0-12 måneder, og gruppene 1-5 år og 6-10 år. I tillegg finnes Ungdomsbokklubben for de over 11 år.

Som foreldre er det umulig å ikke være enig i at barn har godt av å lese og «bruke» bøker. Vi ønsker alle å gi barna våre gode leseopplevelser, enten vi snakker om klassiske barnebøker, moderne norske barnebøker, oversatte titler, faktabøker eller lekebøker. Da er det godt å vite at bøkene fra Bokklubben Barn velger ut de beste bøkene for våre barn – det finnes tross alt plenty med bøker av varierende kvalitet for barn.

Selvsagt har også denne bokklubben et godt velkomsttilbud for deg som er interessert i barnebøker. For kr. 159 i porto og ekspedisjon kan du plukke ut bøker og annet snadder for kr. 1000 i Bokklubbenes butikk.